OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Syötä turvakoodi:

Toompea on Tallinnan historiallinen keskus ja kulmakivi, jonka ympärille koko kaupunki on muodostunut. Sen historiallisissa, arkkitehtonisesti arvokkaissa rakennuksissa sijaitsevat valtion merkittävimmät instituutiot.

Täältä ovat löytäneet paikkansa muiden lisäksi myös suurlähetystöt, kirkot, koulut ja museot.

  • Toompean länsipuolella sijaitsevalta Patkulin näköalatasanteelta avautuu erinomainen näköala kaupunginmuurille ja sen torneihin sekä Kalamajaan ja Kopliin. Kohtuotsan näköalatasanteelta silmäniloa tarjoavat Vanhakaupungin punaiset katot ja myös keskustan korkeat rakennukset. Taustalla näkyy niin satama, Suomenlahti kuin myös Pirita. Nämä näköalat sijaitsevat Hermanni Majasta vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

    Tallinnan vanhakaupunki on Euroopan keskiaikaisista kaupungeista yksi parhaiten säilyneitä. Vanhakaupungin rakennusten, muurien, aukioiden ja puistojen rakenne on ainutlaatuinen nähtävyys.

  • Paldiskin maantieltä muutaman askeleen päässä Ao-kadulla aktiivinen toiminta ja liike pysähtyy. Kassisaban rauhallisia sisäkatuja reunustavat arvokkaat puurakennukset ja maisemointi, jotka luovat tunteen, kuin kävelisi jossain kartanopuistossa. Täällä ei ole vilkasta liikennettä tai hälinää – ainoastaan hiljainen ja rauhallinen, terveellisiä elämäntapoja tukeva ympäristö kaupungin sydämessä.

    Toompean ja Kassisaban välittömän läheisyyden lisäksi kävelymatkan päässä on Telliskivin luovien alojen keskus (Loomelinnak), johon kulttuurielämä ja oman alansa mestareiden työpajat- putiikit ovat keskittyneet. Sieltä löytää myös erilaisia tunnettuja kahviloita ja ravintoloita, jotka tarjoavat makuja katuruoasta eksoottisiin eteläisiin ruokiin.

Hermanni Maja on loppuunmyyty!
Haluatko lisätietoa uudesta projektista? Ota meihin yhtesyttä!

Mariin Kull
Myyntikonsultti
mariin@perton.ee
(+372) 56 110 070

Tutustu myös muihin projekteihimme

Haluatko lisätietoa uusista projekteistamme?
Ota meihin yhteyttä

Otamme sinuun yhteyttä, kun uusi projekti on tulossa.
Ole ensimmäisten joukossa ja saat enemmän vaihtoehtoja

Privacy Policy