OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Syötä turvakoodi:

Perton Ehitus.
Yli 13 vuoden kokemus rakennus- ja kiinteistökehitysmarkkinoilta.


Yli 13 vuotta kestäneen toimintamme aikana olemme asettaneet tärkeimmäksi tavoitteeksemme kodikkaamman asuinympäristön luomisen. Aloitimme historiallisten rakennusten entisöinnistä ja sitä kautta opimme, että kotien rakentaminen on vastuullista, vivahteikasta ja huolellisuutta vaativaa työtä.

Tavoitteemme uusien rakennusten kaatamiseksi on luoda nykyaikainen taiteellinen suunnittelija ja luoda ympäristöystävällinen ympäristö sisä- ja ulkotiloissa.

Kunnostustöiden tekemiseksi Viron Museovirasto on myöntänyt meille toimiluvan arkkitehtuurimuistomerkkien parissa työskentelemiseen.Olemme saaneet myös monia palkintoja, esimerkiksi Tallinnan Kulttuuriperinnön osaston kunniakirja Wismari 47 kerrostalon entisöinnistä vuonna 2012, Tallinnan Kaupunkisuunnitteluviraston palkinnon „Parhaat kunnostetut talot ympäristöalueella 2015” Luise 27/1 ja 27/2 talojen kunnostuksesta sekä palkinnon „Vuoden kivikatto 2015” Tina 26 talon entisöinnistä.

Viimeisenä neljänä vuotena Creditinfo Eesti AS on myöntänyt Perton Ehitus OÜ:lle „Menestyvä virolainen yritys” -tunnustuksen. Äripäev AS myönsi Perton Ehitus OÜ:lle „Virolainen gaselliyritys 2015”-tunnustuksen. Perton Ehitus OÜ on Viron Kauppa- ja teollisuuskamarin jäsen ja kuuluu Viron Kiinteistöyritysten liittoon.

Kiinnitämme huomiota alueen arvoihin ja mahdollisuuksiin, joita uusi koti tarjoaa asukkailleen. Kunnioitamme myös ympäristön säilymistä ja sille lisäarvon antamista – olemme rakentaneet ja kunnostaneet koteja esimerkiksi Kassisabassa, Kalamajassa, Kadriorgissa ja muilla arvostetuilla asuinalueilla.

Ihmiset luovat kodikkuuden tunteen, mutta kodin rakentavat asiantuntijat. Tähän mennessä olemme rakentaneet tai kunnostaneet lähinnä Tallinnassa yli 40 asuinrakennusta ja luoneet paljon uusia koteja

 

Tutustu rakennus- ja kiinteistökehitystöihimme tarkemmin kotisivulla www.perton.fi

Hermanni Maja on loppuunmyyty!
Haluatko lisätietoa uudesta projektista? Ota meihin yhtesyttä!

Mariin Kull
Myyntikonsultti
mariin@perton.ee
(+372) 56 110 070

Tutustu myös muihin projekteihimme

Haluatko lisätietoa uusista projekteistamme?
Ota meihin yhteyttä

Otamme sinuun yhteyttä, kun uusi projekti on tulossa.
Ole ensimmäisten joukossa ja saat enemmän vaihtoehtoja

Privacy Policy