OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Syötä turvakoodi:

Hermanni Maja - Koti Toompean vieressä

Hermanni Maja – uusi, moderni koti Tallinnassa. Erinomainen sijainti tuo talon asukkaille 3 arvokasta aluetta kävelymatkan päähän: täältä avautuu välitön yhteys Toompealle, jonka läheisyys ja loistokkuus ovat Hermanni Majan luomisen inspiraation lähteitä. Mukavan lähellä ovat myös Kassisaban kävelykadut ja luovan ilmapiirin Telliskivin alue Kalamajassa.

Talossa, jonka arkkitehtuuri leikkii moderneilla klassikoilla, on 38 uutta, 1-4 huoneen asuntoa ja liiketilaa arvokkailla viimeistelyratkaisuilla.

Asuinympäristön suunnittelussa olemme painottaneet mukavuutta – talossa on maanalainen autotalli ja mukavan pääsyn kaikkiin asuntoihin suoraan pysäköintikerroksesta takaa hissi. Porraskäytävän vierestä avautuu pääsy piha-alueelle, jossa sijaitsevat tilava nurmikenttä, lasten leikkikenttä ja huvimaja.


Hermanni Majan sisustuksen inspiraation lähteitä ovat niin arvokas Toompea kuin myös jalokivet safiiri ja opaali, joiden värispektri sopii erinomaisesti luonnehtimaan taloa. Niille, joille kelpaa vain paras, on tarjolla VIP-paketti, jonka hienot piirteet ja materiaalivalikoima tyydyttävät myös vaativinta makua.

Talon julkisivulle antavat ilmettä maasta kattoon ulottuvat ikkunat, suuret parvekkeet ja klinkkeritiilinen julkisivuratkaisu, jotka takaavat talon hienon ulkonäön ja pitkän käyttöiän. Porraskäytävä, jossa on tilava aulaosa, ulottuu ensimmäisestä kerroksesta kattoon ja lasinen kattokupoli antaa ilmavuutta ja tilavuutta koko ratkaisulle.

Lisämukavuutena Hermanni Majan etelänpuoleisissa asunnoissa ovat lasitetut parvekkeet, jotka pidentävät pohjoismaisessa ilmastossa parvekkeen käyttöikää sekä keväällä että syksyllä. 

 • Hissi ja maanalainen
  autotalli talon
  alla mukavuutta antamaan

 • Tilava sisäpiha
  pysäköintipaikoilla,
  viheralueella ja leikkikentällä

 • Suuret lasitetut parvekkeet –
  henkilökohtainen hengähdyspaikkasi

Hermanni Maja on loppuunmyyty!
Haluatko lisätietoa uudesta projektista? Ota meihin yhtesyttä!

Mariin Kull
Myyntikonsultti
mariin@perton.ee
(+372) 56 110 070

Tutustu myös muihin projekteihimme

Haluatko lisätietoa uusista projekteistamme?
Ota meihin yhteyttä

Otamme sinuun yhteyttä, kun uusi projekti on tulossa.
Ole ensimmäisten joukossa ja saat enemmän vaihtoehtoja

Privacy Policy