OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Syötä turvakoodi:

Hermannin Talo on nyt valmis ja odottaa Sinua kylään 6. kesäkuuta!

31.05.18

6 kesäkuuta kello 15:00–18:00 järjestetään Hermannin Talossa (Ao 2) asiakaspäivä. Pääset katsomaan juuri valmistunutta taloa, näyttävää aulaa ja sisäpihaa sekä tutustumaan viimeisiin omistajaa odottaviin asuntoihin.

Lue lisää

Ensimmäiset asunnot Hermanni Majassa ovat valmistumassa!

15.03.18

Hermanni Majan valmistuminen lähestyy yhdessä kevään kanssa. Talon julkisivutöiden etenemisestä kertovat asennettu julkisivu, ilmettä antavat ikkunoiden reunat ja ranskalaisten parvekkeiden lasikaiteet. Myös talon sisätiloissa ollaan työn touhussa.

Lue lisää

Hermanni Majan julkisivulta putoaa pian suojapeite – sisäviimeistelytyöt ovat käynnissä

21.02.18

Osoitteessa Ao 2 sijaitseviin uusiin koteihin on asennettu talotekniset järjestelmät ja viimeistelytyöt ovat käynnissä. Asunnoissa asennetaan parkettia, saniteettitekniikkaa ja sisäovia. 

Lue lisää

Kiinteistörallin asiakaspäivä 10. helmikuuta kello 11-15 – tule tutustumaan malliasuntoon

05.02.18

Hermanni Majan malliasunto on valmis! Tule tutustumaan projektiin ja juuri viimeisteltyyn malliasuntoon KV.ee:n Kiinteistörallin asiakaspäivänä.

Lue lisää

Miten uusien kotien energiansäästö saavutetaan Hermanni Majassa?

29.01.18

Miten saavutamme sen, että huoneet pysyvät lämpiminä myös pakkasella, mutta kustannukset ovat asukkaille mahdollisimman pienet?

Lue lisää

Hermanni Majassa jäljellä viimeiset 8 asuntoa

29.01.18

Hermanni Majan myynti on alkanut vauhdikkaasti alkuvuodesta - saatavana on vielä viimeiset 8 asuntoa. 3 kolmiota, 4 kaksiota ja 1 neljän huoneen ylellinen penthouse yksityisellä kattoterassilla.

Lue lisää

Hermanni Majan julkisivun viimeistely on loppuvaiheessa

23.12.17

Hermanni Majaa vielä toistaiseksi ympäröivien telineiden takana alkaa valmistua tiililaatoilla päällystetty julkisivu. Talon kaikki ikkunat ovat paikoillaan ja julkisivutöiden päättämisen yhteydessä asennetaan talolle ilmettä antavat ikkunoiden reunat.

Lue lisää

Hermanni Majan malliasunto on valmis ja odottaa kiinnostuneita tutustumaan!

15.12.17

Kolmio on viimeistelty Safiiri-paketilla – vaalea tammiparketti siihen sopivilla listoilla ja sisäovilla luo asuntoon kirkkautta. Olohuone on mukava ja tilava – tilavuutta lisäävät suuret ikkunat ja mukavuutta LED-valaistut kattolistat. Suuri keittiö ruokailutilalla avautuu olohuoneeseen.

Lue lisää

Malliasunto on valmis! Asiakaspäivä 12. joulukuuta. Etu jopa 5000 €. Tule katsomaan!

06.12.17

Hermanni Majan malliasunto on valmis! Tule tutustumaan projektiin ja juuri viimeisteltyyn malliasuntoon asiakaspäivänä.

Asiakaspäivän vierailijoille uusi koti Hermanni Majassa jopa 5000 € edullisemmin!

Lue lisää

Hermanni Majan malliasunto on pian valmis!

28.11.17

Hyviä uutisia kaikille, jotka odottavat malttamattomina Hermanni Majan valmistumista! Jo joulukuun alussa ensimmäiset kiinnostuneet voivat tutustua osoitteessa Ao 2 sijaitsevan talon ensimmäiseen valmiiseen ja viimeisteltyyn kotiin.

Lue lisää

Hermanni Maja – mukavuudesta inspiroitu koti

22.11.17

Uusien taloprojektien avainsanoja ovat nykyaikaisuus ja mukavuus. Kodin ostaja tietää hyvin, minkälainen koti on kaunis ja mukava. Koti nykyajan mukavuuksilla on nautinto, johon kannattaa sijoittaa saaden vastineeksi mukavat olosuhteet perheelle. Tallinnan vanhakaupungin lähellä sijaitseva Hermanni Maja tarjoaa tätä kaikkea. Erityisen ylellisestä asuinympäristöstä voi nauttia kerrostalossa sijaitsevassa kattohuoneistossa.  

Lue lisää

Julkisivutyöt osoitteessa Ao 2 ovat alkaneet – sisäviimeistelytyöt ovat käynnissä

20.11.17

Hermanni Majan vaippa on valmis. Lämpökeskus käynnistettiin viime viikon alussa ja nyt jo lämpimässä vaipassa asennetaan kipsiseinien metallirunkoa – asuntojen kevyet väliseinät kohoavat. Kun kipsilevyt on asennettu, 1-4 huoneen asuntojen ja liiketilojen kaikki seinät on pystytetty. Samanaikaisesti on aloitettu myös sisäviimeistelytyöt – maalaustyöt ovat käynnissä ja laatoitustyöt aloitetaan lähiaikana.

Lue lisää

Hermanni Majan 5. kerroksen seinät kohoavat

09.10.17

Viileiden syysiltojen lähestyessä Hermanni Majassa voidaan pian jatkaa rakennustöitä jo lämpimässä talon rungossa.

4.kerroksen teräsbetoniset seinät ja katon ontelolaatat on asennettu ja 5.kerroksen rakennustyöt on aloitettu. Rakennustyöt päättyvät kattopaneelien asennuksen valmistuttua harjannostajaisiin syyskuun puolivälissä – talon runko on silloin valmis.

Lue lisää

Hermanni Majan perustaan on syntymässä pysäköintikerros

03.05.17

Toukokuu ja kauniit ilmat ovat tuoneet uutta intoa myös Hermanni Majan rakennustyömaalle – rakennustyöt etenevät yhä nopeampaan tahtiin.

Rakenteiden pystyttämiseksi työmaalle asennettiin viime viikolla noin 35 m korkea torninosturi, jonka kuljettajan paikalta avautuvat kauniit näköalat Toompealle ja Kassisabaan.

Lue lisää

Hermanni Maja on loppuunmyyty!
Haluatko lisätietoa uudesta projektista? Ota meihin yhtesyttä!

Mariin Kull
Myyntikonsultti
mariin@perton.ee
(+372) 56 110 070

Tutustu myös muihin projekteihimme

Haluatko lisätietoa uusista projekteistamme?
Ota meihin yhteyttä

Otamme sinuun yhteyttä, kun uusi projekti on tulossa.
Ole ensimmäisten joukossa ja saat enemmän vaihtoehtoja

Privacy Policy